EKPC’s Prepaid ICT hulp Strippenkaart (voor hulp aan huis of op afstand)

Aanbieding!

50,00 | 0.002552 BTC

x
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Categorie:

Beschrijving

Sinds 2017, is het op grotere schaal mogelijk in het Nederland om diensten online op abonnementsbasis af te nemen. En dat is superhandig! Je krijgt daarmee doorgaans meer voordeel in zowel waarde als prijs. Maar wat als …

  • je niet houdt van een periodieke kostenpost?
  • en je wél houdt van forse kortingen. Wat dan?

Sommige dingen waren vroeger inderdaad beter. Die groep klanten willen we als vanouds ook weer gaan bedienen. Met dezelfde redenering als voor 2017!

Hoe werkt het?

Hetzelfde als met de bus reizen vroeger. Je koopt op voorhand een aantal strippen in: 6, 10 of 15 strippen. Hoe meer strippen hoe groter de korting.

Opmerking: Heb je pas voor de eerste keer met de bus gereist na november 2011? Dan kan je op hier op Wikipedia wat meer achtergrond lezen hoe het vroege er aan toe ging. TL;DR? Het korte verhaal: Het is vorm van prepaid computerhulp. Die je kunt gebruiken voor als onze diensten, en wordt afgestempeld per uur.

Waarom geven we korting weg?

Onze strippenkaarten zijn exclusieve acties met tot wel 50% korting op de reguliere tarieven. Waarom geven we zoveel weg?! En qua oplage waarom maar een beperkt aantal? Welnu, niet vanwege marketing redenen. En daar bedoel ik mee: we willen geen schaarste creëren, maar juist overvloed. Zowel voor ons vrijwilligers, als waarde voor de klant.

Inkomen uit strippenkaarten, is voor ekpc.nl een kortstondige financiële injectie rechtstreeks terug in het bedrijf. Een soort van eenmalige investering met kapitaal wat we anders pas veel later verdient zouden hebben. Geld wat we gebruiken om tools te kunnen aanschaffen in de breedste zin van de betekenis van gereedschap. Voorbeelden uit het verleden: speciale schroevendraaier kits voor reparatie van Apple Macs of game consoles, dure software voor het doen van hdd / ssd data wipes zodat klanten met gerust hart hun computer bij ons kunnen inleven voor een nieuwe leven elders, snelle USB sticks met speciale software om sneller b.v. Windows 10 te kunnen installeren en meer tijd overblijft voor finetuning en diverse software installeren zodat een klant meer krijgt.

in b.v. gereedschap, of het aankoop van (dure) software om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Verschil met abonnementen?

Nou dat moet nu wel duidelijk zijn, maar hoe wij er tegen aan kijken is als volgt:

  • Inkomen uit abonnementen geeft EKPC.nl zekerheid. Met abonnementen kunnen we bijvoorbeeld onze vrijwilligers in dienst nemen op part-time of full-time basis, zodat niet alleen hun afstand tot de arbeidsmarkt kleiner wordt, maar ze voor het eerst sinds lange tijd ook uit de bijstand kunnen geraken i.p.v. alleen afhankelijkheid van dagbesteding (wat ookal enorm veel waarde levert van het zien van lachende gezichten).
  • Inkomen uit strippenkaarten is voor investering in … zie tweede hoofdstuk voor zij die hier begonnen zijn met lezen.

Hoelang is een strippenkaart geldig?

1 jaar.

Tussentijds stoppen

Mocht u onverhoopt niet meer van onze diensten gebruik willen maken, maar heeft u nog uren over? Dan vervalt helaas uw korting.

N.B.: De strippenkaart kan niet worden gebruikt voor de aanschaf van producten.

Waar kan ik zien hoeveel strippen ik nog heb?

De uren die wij normaal gesproken berekenen op de factuur, worden nu eenvoudig op de strippenkaart “afgestempeld”. U krijgt van ons nog wel een factuur, maar de uren op de factuur worden berekend tegen € 0,-. U heeft die uren immers al betaald. Indien gewenst vermelden we op de factuur het saldo van uw strippenkaart. Die houden we intern namelijk keurig bij in onze eigen administratie.

Meer hulp nodig?

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore