ekpc logo 2017

Nog 1 keertje dan ..

Na een sabbatical van 5 jaar is EKPC.NL terug van weggeweest!

Voorheen, nogsteeds, en eigenlijk weer opnieuw bekend van ICTwaarborg / ICTkeurmerk (11 jaar), Marktplaats (13 jaar), Tweakers.net (21 jaar). De afgelopen 3,5 jaar beter bekent als ICT conciërge en netwerkbeheerder binnen Toolbox Emmen.

.. nationaal van ICT betekenis zijn in de 24/7 economie

Ik heb dus niet bepaald stil gezeten, maar heb ook wel weer zin in 1-op-1 contact met ICT klanten aan huis en via TeamViewer QuickSupport. Zodoende de herlancering van EKPC op 5 mei jongsleden, en om de dag van de vrijheid te vieren gelden de gehele zomer deze aanbiedingen:

De EKPC.NL ‘afscheidstour’ 2022 aanbieding(en)

En na de zomer de officiele lancering van EKPC’s lidmaatschapsplatform! Je kan al een gratis account aanmaken en leren hoe je met het aanbevelen van onze diensten t/m 30% provisie uitbetaald kan krijgen! >> registratie link volgt snel <<

U heeft er even op moeten wachten, maar ik ben er weer. En waarom? Vanwege Corona. Hoe ik al ruim 25 jaar online werk, is nu een verplichting geworden voor iedereen. Welkom in mijn wereld, waar ik t.o.v. vele van jullie een enorme voorsprong geniet hoe het beter kan, zorgelozer, veiliger. Zodat uw manier van werken niet anders, maar ook écht efficiënter en minder tijdrovend wordt dan vroeger.

Over onze historie

Nieuwe diensten voor 2021 en verder

Sinds 2014 staat er al in het ‘header logo’ van mijn site een Bitcoin logo. Ondertussen is de buitenwereld ook meer bekend met Bitcoin. Met Cryptocurrency is beveiliging geen optie, maar een must. Vraag een goede kennis eens van mij hoeveel bitcoin er ontvreemd is uit zijn online(!) blockchain wallet. Daar kon je 3 jaar geleden al een huis van kopen. Je kan dus niet met een offline houding, veilig het internet op vandaag de dag. Zijn er ook teveel ‘players’ die de mond vol hebben over Cybersecurity, maar het zelf niet op orde hebben. Ik wel? Nou ik kan je toch wel heel wat tips, advies, helpen bij implementatie.

Werkgebied: nationaal!

Met een uitroepteken inderdaad. Alle online diensten gelden nationaal. Met een maximum voor 200 VIPclub lidmaatschapsleden. Dat is geen marketing truuk op basis van schaarste creatie, dat is simpelweg de limiet binnen de TeamViewer licentie die ik op het punt sta om aan te schaffen. En eigenlijk ook wel een mooi maximum van mijn eigen beschikbare tijd.ekpc banner

Meer hulp nodig?

Book an appointment with Personnel Calendar using SetMore